Ga naar hoofdinhoud
Pilosocereus Pachycladus transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte35 cm
Pilosocereus Pachycladus
Pilosocereus Pachycladus
Lengte check
Weelderige Woestijnbewoner

Voor een opvallende toevoeging aan je interieur hoef je niet verder te zoeken. Deze zuilvormige cactus met zijn blauwachtige stengels en gouden stekels voegt een unieke touch toe aan je leefruimte. Hij is indrukwekkend van formaat en straalt kracht en vastberadenheid uit.

De Pilosocereus pachycladus cactus is eenvoudig te verzorgen. Een zonnige plek en goed doorlatende grond zijn essentieel voor een gezonde groei. Water geef je pas als de bovenste laag van de grond droog aanvoelt - hij komt immers uit de woestijn en houdt niet van te veel water.

Zelden water nodig
Nee
In de zon
Giftig voor huisdieren
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 35 cm
17 cm
3200 incl. BTW
Op voorraad
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom