Ga naar hoofdinhoud

Platycerium (Kokodama)

Platycerium transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte40 cm
Platycerium
Platycerium
Platycerium Unique selling point
Lengte check
Hangende Fluwelen Wonder

Hé, plantenliefhebber! Ontmoet de unieke Hertshoornvaren, ook bekend als Platycerium. Deze hangende schoonheid is net zo interessant als zijn naam doet vermoeden. Met bladeren die de allure hebben van een hertengewei en een beschermende grijswitte viltlaag, is deze plant allesbehalve gewoon. En met zijn woonplaats in een handgemaakte kokodama, is hij een stijlvolle toevoeging aan je groene oase.

Qua verzorging is de Hertshoornvaren best gemakkelijk. Geef hem regelmatig water, maar zorg dat de wortels niet te nat worden - we willen geen wateroverlast. In de koudere maanden, van oktober tot maart, mag je het watergeven wat terugschroeven. Hij geniet het meest van een plekje met indirect zonlicht, dus houd dat in gedachten bij het kiezen van zijn nieuwe thuis. En die mooie viltlaag? Afblijven! Het helpt hem om vocht op te nemen en te verdampen.

Gemiddeld water nodig
Zuivert je lucht
Indirect zonlicht a.u.b.
Niet giftig
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 40 cm
25 cm
4650 incl. BTW
Tijdelijk niet leverbaar
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom