Ga naar hoofdinhoud

Vertakt

Polyscias Hawaiiana Ming

Polyscias Hawaiiana Ming transparant vooraanzicht
Polyscias Hawaiiana Ming
Polyscias Hawaiiana Ming Blad
Schaduwaanbidster

Deze plant heeft een hele specifieke wens wat betreft de standplaats. Ze houdt zo erg van deze plek dat ze er zelfs naar is vernoemd. ‘Polyscias’ betekent namelijk in het Grieks ‘veel schaduw’. De perfecte plek voor deze plant is dus zeker niet in de felle zon.

De Polyscias heeft een wat dikkere stam die lijkt op die van een boom. Daarom wordt ze ook wel de ‘kamerboom’ genoemd. De kleine, donkergroene blaadjes geven deze plant een echt jungle-uiterlijk. De perfecte aanwinst voor jouw urban-jungle!

De Polyscias houdt van vochtige wortels. Geef dus gerust elke week wat water, maar pas op dat er geen laagje onderop blijft staan. Om deze plant extra mooi te laten stralen is een wekelijkse sproeibeurt aan te raden! Zo kan ze zonlicht beter opnemen en worden de luizen en spint op de bladeren weggejaagd!

Veel water nodig
Nope niet luchtzuiverend
Halfschaduw
Niet giftig
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 50 cm
21 cm
3550 incl. BTW
Beschikbaar vanaf 30-12-2022
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom