Ga naar hoofdinhoud
Rhapis Excelsa transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte110 cm
Rhapis Excelsa
Rhapis Excelsa
Rhapis Excelsa Vooraanzicht
Rhapis Excelsa Close-up
Rhapis Excelsa Close-up
Lengte check
Uit het land van de panda's

Deze alternatieve plant wordt ook wel bamboepalm genoemd en is een echte schaduwliefhebber. Van origine komt ze uit Zuidoost Azië en delen van China. Daar staan ze in grote hoeveelheden bij elkaar staan en vormen samen een prachtig bamboebos. Mocht je de ruimte ervoor thuis hebben is dat altijd een leuk decoratie idee, maar ook met één van deze palmen haal je het exotische gevoel al in huis.

De verzorging van de stokpalm is extreem simpel. Een plek in de schaduw en af en toe wat water. Let er bij deze palm op dat de grond altijd een beetje vochtig blijft en niet helemaal opdroogt. Dan kan de plant snel minder mooi worden. Als verwennerij vindt de Rhapis het heerlijk om besproeit te worden met wat waterstof. Door de grote hoeveelheid bladeren kan er makkelijk stof en ongedierte op komen.

Gemiddeld water
Niet luchtzuiverend
Weinig licht nodig
Niet giftig
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 110 cm
27 cm
10200 incl. BTW
Op voorraad
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom