Ga naar hoofdinhoud

Sedum Tornado (Kokodama)

Sedum Tornado transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte20 cm
Sedum Tornado
Sedum Tornado
Sedum Tornado Unique selling point
Lengte check
Hangende groene parel

Deze Sedum Tornado is echt een buitenbeentje. Met zijn glanzende, kleine blaadjes die groeien aan een rood steeltje, voegt hij een beetje speelsheid toe aan je interieur. De kleur van de blaadjes varieert van lichtgroen tot donkergroen, wat een prachtige kleurenmix geeft. En het mooiste? Hij is verpakt in een Kokodama, een handgemaakte bol van kokosvezels waarin hij zich helemaal thuis voelt.

De Sedum Tornado is een zorgeloze plant. Hij heeft dikke, vlezige bladeren die water opslaan, wat hem bestand maakt tegen droge omstandigheden. Zorg gewoon voor wat water om hem blij te houden, maar overdrijf niet. Hij houdt van een beetje zon, maar heeft ook wat schaduw nodig gedurende de dag.

Zelden water geven
Lichtjes luchtreinigend
Geniet van halfschaduw
Giftig voor huisdieren
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 20 cm
15 cm
3025 incl. BTW
Tijdelijk niet leverbaar
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom