Ga naar hoofdinhoud
Sneeuwspar Picea Pungens transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte75 cm
Sneeuwspar Picea Pungens
Sneeuwspar Picea Pungens
Lengte check
Baby It's Cold Outside

Een stukje sneeuwpret of een minikerstboom die je niet hoeft te versieren in huis halen? Zeg hallo tegen deze Picea! Dit boompje is versierd met kunstsneeuw gemaakt van cellulose, dat is 100% plantaardig en met (warm) water weer te verwijderen. Zo brengt deze besneeuwde boom direct een kerstsfeer naar elke kamer.

Dit is een winterharde tuinboom, na de kerstperiode kun je deze in de tuin (her)planten om volgend jaar opnieuw van te genieten. Belangrijk hierbij is een ruime standplaats, in de volle zon, met een niet te natte grond.

Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 75 cm
26 cm
3400 incl. BTW
Beschikbaar vanaf 30-12-2023
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom

Ook hier te vinden:

Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom