Ga naar hoofdinhoud
Strelitzia Nicolai transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte100 cm
Strelitzia Nicolai
Strelitzia Nicolai
Lengte check
Natuurlijk Indrukwekkend

De Strelitzia Nicolai of Witte paradijsvogelbloem is één van de meest populaire planten van dit moment! Een elegante plant die in de zomer ook naar buiten kan de plant geeft een bijzondere sfeer aan je woonkamer, balkon, terras of aan je tuin. Deze plant wordt net zo groot als zijn naam mooi is. Hij komt uit Zuid-Afrika en staat bekend om zijn fantasierijke oranje bloemen, vaak met een blauwige stamper. Daar komt de Nederlandse naam vandaan. In het wild kan hij wel tien meter hoog worden.

Veel water nodig
Licht luchtreinigend
Houdt van indirect zonlicht
Niet giftig
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 75 cm90 cm100 cm
24 cm
6675 incl. BTW
Op voorraad
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom