Ga naar hoofdinhoud
Strelitzia Nicolai transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte55 cm
Strelitzia Nicolai
Strelitzia Nicolai
Lengte check
De vorst van de tropen

Laat je betoveren door de Strelitzia Nicolai, de indrukwekkende en statige Witte Paradijsvogelplant. Deze koninklijke plant maakt indruk met zijn lange, opvallende bladeren en voegt een vleugje tropische luxe toe aan elke leefruimte. Of je nu een moderne of een klassieke interieurstijl hebt, de Strelitzia Nicolai past zich moeiteloos aan en zorgt voor een groots effect.

Deze opvallende plant komt oorspronkelijk uit Zuid-Afrika en is vernoemd naar de Russische groothertog Nicolai, wat zijn vorstelijke allure verklaart. De verzorging van deze majestueuze plant is eenvoudiger dan je denkt. De Strelitzia Nicolai gaat goed in zowel zonnige als schaduwrijke plekken, wat hem een veelzijdige en aanpasbare groene metgezel maakt. Met een beetje liefde, water en licht zal de Strelitzia Nicolai je jarenlang betoveren met zijn vorstelijke uitstraling. Breng een stukje tropische luxe in je huis met de Strelitzia Nicolai en geniet van zijn betoverende charme.

Veel water nodig
Licht luchtreinigend
Minimaal halfschaduw
Niet giftig
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 75 cm90 cm100 cm
17 cm
3275 incl. BTW
Beschikbaar vanaf 30-12-2023
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom