Ga naar hoofdinhoud
Strelitzia Nicolai transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte75 cm
Strelitzia Nicolai
Strelitzia Nicolai
Strelitzia Nicolai Close-up
Lengte check
Een hele hoop paradijs voor een kleine prijs

Deze mooie huiskamerplant draagt een heleboel namen, maar de bekendste is wel de 'Witte paradijsvogelbloem’, of in het engels ‘Bird of Paradise’. Deze plant wordt net zo groot als zijn naam mooi is. De sierlijke bijnamen komen door de al net zo mooie bloemen die deze plant kan laten bloeien. De Strelitzia is een echte laatbloeier. Niet alleen omdat deze plant pas vanaf acht jaar oud zijn bloemen laat zien, maar ook omdat deze pas in de herfst open gaan. Hij komt uit Zuid-Afrika en staat beked om zijn fantasierijke oranje bloemen, vaak met een blauwige stamper.

Als het op de verzorging aankomt heeft deze plant maar enkele eisen. Elke week water, geen natte wortels, direct zonlicht, het liefst een plek voor het raam met uitzicht op het zuiden, om de zoveel tijd sproeien.. Oké, misschien zijn het wel meer dan een paar eisen, maar een plant als deze in je kamer is het meer dan waard!

In het wild kan deze plant wel tien meter hoog worden, maar dit zal niet zo snel gebeuren in jouw woonkamer. Je kan de plant dus met een gerust hart een mooi plekje binnen geven zonder dat je bezorgd hoeft te zijn over je plafond. In de zomer kan je de Strelitzia zelfs buiten neerzetten. Dan kan ze net zo groot en groen worden als ze wil!

Veel water nodig
Licht luchtreinigend
Direct in het zonlicht
Niet giftig
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 75 cm90 cm100 cm
19 cm
4350 incl. BTW
Op voorraad
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom