Ga naar hoofdinhoud
Strelitzia Nicolai transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte90 cm
Strelitzia Nicolai
Strelitzia Nicolai
Lengte check
Tropische Touch

Een blik op de Strelitzia Nicolai en je waant je in een tropisch paradijs! Met haar donkergroene bladeren, die steeds groter worden naarmate de plant ouder wordt, is ze een echte blikvanger. Een interessant kenmerk van de imposante plant, ook wel Paradijsvogelplant genoemd, is dat er scheuren in het blad ontstaan terwijl de plant ouder wordt, wat haar een robuust en interessant karakter geeft.

Zorg voor een Strelitzia Nicolai is geen hogere plantkunde. Ze heeft een lichte plek nodig, maar niet direct in de zon. Een plekje in de buurt van het raam om haar te laten stralen is ideaal. Ze heeft regelmatig water nodig, maar zorg er wel voor dat haar wortels niet in water blijven staan.

Vaak
Ja, zeker!
Houdt van (indirect) licht
Niet giftig
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 75 cm90 cm100 cm
21 cm
4350 incl. BTW
Tijdelijk niet leverbaar
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom