Ga naar hoofdinhoud
Strelitzia Nicolai transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte90 cm
Strelitzia Nicolai
Strelitzia Nicolai
Lengte check
Hoogvlieger in Groen

Maak kennis met de Strelitzia Nicolai, oftewel de gigantische witte paradijsvogelbloem of de wilde banaan. Deze indrukwekkende plant kan tot wel 7-8 meter hoog groeien en zich over een breedte van 3,5 meter verspreiden! De bladeren van de Strelitzia Nicolai zijn grijsgroen van kleur en kunnen tot wel 2 meter lang worden. Ze zijn geordend als een waaier aan de top van de stengels, wat de plant een elegante en indrukwekkende uitstraling geeft.

Wat betreft de verzorging, heeft de Strelitzia Nicolai behoefte aan rijke, zure en gelijkmatig vochtige grond met een goede afwatering. Hij houdt van volle zon tot halfschaduw, maar kan zich snel aanpassen aan verschillende omstandigheden.

Veel water nodig
Licht luchtreinigend
Houdt van indirect zonlicht
Giftig voor huisdieren
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 75 cm90 cm100 cm
21 cm
5125 incl. BTW
Op voorraad
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom