Ga naar hoofdinhoud
Vriesea Intenso Geel transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte45 cm
Vriesea Intenso Geel
Vriesea Intenso Geel
Lengte check
Een vleugje zonneschijn

Breng een dosis vrolijkheid in je interieur met de Vriesea Intenso Yellow. Zijn gele schutbladeren lijken wel kleine zonnetjes, en de vormen van de plant - lange vuurpijlen en brede veren - geven een speelse draai aan je interieur. Perfect voor wie van wat kleur houdt.

De Vriesea is een plant die wat extra aandacht vraagt. Hij houdt van een plek in indirect licht en heeft regelmatig water nodig in zijn bladrozet. Bij droge lucht kan een nevelbeurt met de plantenspuit een echte traktatie zijn. Vergeet ook niet om elke drie weken wat plantenvoeding te geven om de bloei mooi en rijk te houden.

Regelmatig water in rozet
Niet luchtreinigend
Houdt van indirect zonlicht
Niet giftig
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 45 cm
12 cm
2100 incl. BTW
Op voorraad
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom