Ga naar hoofdinhoud
Witte spar Picea Glauca transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte95 cm
Witte spar Picea Glauca
Witte spar Picea Glauca
Lengte check
Rock Around deze kerstboom

De ontdekkingsreiziger Jacques Cartier omschreef deze boom in 1535 als “de mooiste boom ter wereld”. De White Spruce komt van nature voor in Noord-Amerika en wordt in Canada gekweekt voor papier, South Dakota heeft het de officiële staatsboom gemaakt, en in Japan maken ze van dit hout Go borden, maar het populairst is de Picea Glauca als kerstboom! De piramidale vorm, dichte kroon, stijve naalden en naaldretentie maken deze boom perfect om je kerstversieringen aan te hangen 🎄.

De witte spar is een groenblijvende en winterharde (tot -40 °C) boom. Na de kerst herplanten in de tuin is dus geen probleem! Zorg voor een ruime standplaats in de Zon/Halfschaduw in niet te natte grond.

Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 95 cm
26 cm
3150 incl. BTW
Beschikbaar vanaf 30-12-2023
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom