Ga naar hoofdinhoud
2x Dieffenbachia Mars transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte65 cm
2x Dieffenbachia Mars
2x Dieffenbachia Mars
2x Dieffenbachia Mars Close-up
Lengte check
De Dief van Bagdad

Deze aparte naam heeft de plant niet gekregen omdat hij een boefje is. Al zal hij met zijn unieke uiterlijk en zijn mooie bladeren ongetwijfeld je hart stelen. In Nederland staat de plant ook wel bekend als ‘de Dief van Bagdad’, een verbastering van zijn echte naam: 'Dieffenbachia'.

Toch staat deze plant vooral bekend om zijn prachtige bladeren met verschillende tinten groen en unieke patroon. Ook heeft de Dieffenbachia sterk luchtzuiverende kwaliteiten. Geen schadelijke stoffen meer bij jou in de buurt! Een nadeel van deze groene vriend is dat hij giftig is. Hou ‘m dus uit de buurt van kinderen en huisdieren!

Deze plant is afkomstig uit de tropische regenwouden van Midden- en Noord Amerika en houdt wel van een beetje water. Houd de potgrond dan ook altijd licht vochtig! Ondanks dat deze plant uit de tropen komt, houdt ze niet van direct zonlicht. Zet de Dieffenbachia dan ook niet voor een raam op het zuiden! Wel houdt de plant van een lichte plek. In sommige delen van Midden-Amerika geloven de mensen dat deze plant het boze oog en negatieve energieën op een afstand houdt. Wie weet waar dat goed voor is!

Veel water nodig
Sterk luchtreinigend
Lichte plek, geen directe zon
Giftig voor huisdieren
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 65 cm
17 cm
2875 incl. BTW
Op voorraad
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom