Ga naar hoofdinhoud

2x Kalanchoe tomentosa (Pandaplant)

2x Kalanchoe tomentosa transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte28 cm
2x Kalanchoe tomentosa
2x Kalanchoe tomentosa
2x Kalanchoe tomentosa Close-up
2x Kalanchoe tomentosa Close-up
Lengte check
Net zo zacht als een panda

Met een plantje zo zacht als deze is niet aaien bijna onmogelijk! De Kalanchoe tomentosa, oftewel de pandaplant, heeft allemaal kleine haartjes op de bladeren zitten. Daarom voelen de bladeren ook zo zacht aan. En zo heeft deze plant ook zijn bijnaam gekregen. Daarnaast zitten er unieke roodbruine spikkeltjes op de bladeren.

Naast de decoratieve bladeren is er nog een opvallend feitje over deze plant. Namelijk dat ze een minimum van acht weken per jaar in de bloei is! De symbolische betekenis die hieraan verbonden is, is eeuwige liefde en vastberadenheid. Wie wil dat nou niet?

De Kalanchoe is niet heel kieskeurig wat betreft een plekje in je huis. Zonlicht of half in de schaduw, deze plant vindt het allemaal prima. Ook met water geven heb je er niet al te veel omkijken naar. De Kalanchoe is een succulent en kan dus best een tijdje zonder water. Laat de potgrond eerst helemaal opdrogen voordat je weer een slokje te drinken geeft aan deze pandaplant.

Weinig water nodig
Niet luchtreinigend
Veel zonlicht
Niet giftig
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 28 cm
14 cm
2700 incl. BTW
Tijdelijk niet leverbaar
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom