Ga naar hoofdinhoud
3x Alocasia Polly transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte30 cm
3x Alocasia Polly
3x Alocasia Polly
3x Alocasia Polly Vooraanzicht
3x Alocasia Polly Blad
Lengte check
Groene driehoek

Het zijn er drie, maar ze zijn verre van gewoon. Maak kennis met de Alocasia Polly, een trio van tropische planten met een opvallende verschijning. Elk plantje heeft zijn eigen donkergroene bladeren die naar het zwarte neigen en daarbij opvallend witte nerven hebben, wat ze de bijnaam 'Skeletplant' heeft opgeleverd. Deze groene vrienden zijn van oorsprong afkomstig uit de tropische gebieden van de Filipijnen en de Stille Zuidzee-eilanden, waar ze waardering hebben voor de extra luchtvochtigheid die een keuken of badkamer kan bieden.

Qua verzorging hebben deze planten een voorkeur voor een vochtige omgeving. Het is een goed idee om de bladeren regelmatig te besproeien of een luchtbevochtiger in de buurt te plaatsen. Ze genieten van indirect zonlicht, dus een plekje in de halfschaduw is ideaal. Houd ook hun kluit goed vochtig, maar pas op voor overbewatering, want dan vormen zich druppeltjes op de bladpunten. Draai de plantjes regelmatig om te voorkomen dat ze scheef groeien in hun zoektocht naar licht.

Heel vaak
Licht luchtzuiverend
In het licht (halfschaduw)
Giftig voor huisdieren
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 30 cm
12 cm
2425 incl. BTW
Op voorraad
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom