Ga naar hoofdinhoud
3x Areca Palm transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte45 cm
3x Areca Palm
3x Areca Palm
3x Areca Palm Vooraanzicht
3x Areca Palm Bovenaanzicht
3x Areca Palm Close-up
3x Areca Palm Close-up
3x Areca Palm Close-up
Lengte check
Drievoudige Groene Glorie

Drie keer charme, drie keer groen, drie keer de Goudpalm. Deze kleine palmen, ook wel bekend als Areca of Dypsis, zijn een feestje om in huis te hebben. Ze zijn klein, maar hun donkergroene, glanzende bladeren maken een groot statement. Afkomstig uit de vochtige tropen van Zuid-Afrika en Zuid-Amerika, brengen ze een vleugje exotische flair in je woonkamer. En het leuke is, je krijgt er niet één, maar drie! Dus waarom zou je ze niet verspreiden en elke kamer een beetje tropisch maken?

Deze palmen zijn niet veeleisend. Ze houden van een lichte standplaats, maar vermijd direct zonlicht op hun bladeren. Een raam op het noorden is ideaal. Ze houden van een temperatuur tussen de 18 en 25°C. Geef ze regelmatig water, maar zorg ervoor dat hun wortels niet te lang in het water blijven staan. In de zomer vinden ze het fijn om besproeid te worden. Bruine bladpunten? Dat kan gebeuren als de lucht te koud is of als ze op een tochtige plek staan. Maar maak je geen zorgen, met een beetje liefde en zorg zullen ze weer stralen.

Veel water nodig
Sterke luchtzuiveraar
Indirect zonlicht
Niet giftig
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 45 cm
12 cm
2425 incl. BTW
Tijdelijk niet leverbaar
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom