Ga naar hoofdinhoud
3x Pannenkoekenplant transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte22 cm
3x Pannenkoekenplant
3x Pannenkoekenplant
3x Pannenkoekenplant Vooraanzicht
3x Pannenkoekenplant Vooraanzicht
3x Pannenkoekenplant Sfeerbeeld
Lengte check
Glanzend groene pannenkoek

Toen was er zomaar een plant met één van de meest bekende gerechten van Nederland als naam. De bladeren van deze plant geven je het idee dat je pannenkoeken in huis hebt gehaald, maar dan met een groene kleur. Al smaken ze waarschijnlijk lang niet zo lekker als een versgebakken pannenkoek, de glanzende groene bladeren zien er uitnodigend uit. Durf jij een hapje te nemen?

De ontdekking van deze groene huisgenoot is nog hartstikke nieuw! Of althans, relatief nieuw. Hij is pas in de vorige eeuw in China ontdekt. Daar draagt ‘ie de naam ‘Chinese geldplant’, maar dan in het Mandarijn. Men gelooft dat het geluk brengt als je een muntstuk bij deze plant in de aarde stopt. Iedereen kan wel een beetje geluk gebruiken, toch?

Een makkelijker te verzorgen plant dan deze kom je niet vaak tegen (dat rijmde bijna). Eén keer in de week water geven en een lichte plek zonder direct zonlicht. That’s it. Als je nog een reden zoekt om deze plant in huis te halen, hij is ook nog eens sterk luchtzuiverend. Eén exemplaar houdt de lucht in een straal van een meter of twee schoon. Jij krijg er 3. Tel uit je winst!

Gemiddeld water nodig
Licht luchtzuiverend
Licht, geen direct zonlicht
Niet giftig
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 12 cm22 cm
11 cm
3325 incl. BTW
Op voorraad
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom