Ga naar hoofdinhoud
4x Dieffenbachia Camilla transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte30 cm
4x Dieffenbachia Camilla
4x Dieffenbachia Camilla
4x Dieffenbachia Camilla Close-up
Lengte check
Wie is Camilla?

De Dieffenbachia Camilla, beter bekend in Nederland als ‘de Dief van Bagdad’. Deze plant steelt meteen je aandacht met zijn unieke bladeren. Die kleuren van wit en lichtgroen in het midden tot aan een elegante donkergroen op de randen. Wie 'Camilla' is weten we niet, maar de naam en de plant staan nog altijd even mooi!

Het enige wat deze dief verder kan stelen is jouw hart en misschien alle aandacht van je gasten! Een groot voordeel aan deze plant is dat ze sterke luchtzuiverende kwaliteiten heeft! Geen schadelijke stoffen in je kamer zullen overleven als zij in de buurt is. Een nadeel is dat ze wel giftig is. Hou deze plant dan ook uit de buurt van kinderen of huisdieren.

De Dieffenbachia kan goed tegen een beetje water. De plant komt niet voor niks uit de tropische regenwouden van Noord- en Midden-Amerika. Geef de Camilla dus gerust één keer per week een beetje water. Maar pas op dat er geen laagje water in de pot blijft staan. Hierdoor kan er wortelrot ontstaan en daar wordt niemand blij van! Geef de plant een mooi plekje in de kamer, maar niet in direct zonlicht. Daar kan ze niet zo goed tegen.

In delen van Brazilië zie je deze plant vaak bij voordeuren staan. Men gelooft namelijk dat de Dieffenbachia negatieve energieën en het boze oog op afstand houdt. Wie weet heb je dat ooit nog nodig!

Veel water nodig
Sterk luchtreinigend
Lichte plek, geen directe zon
Giftig voor huisdieren
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 30 cm
12 cm
2425 incl. BTW
Op voorraad
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom