Ga naar hoofdinhoud
4x Dieffenbachia Compacta transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte30 cm
4x Dieffenbachia Compacta
4x Dieffenbachia Compacta
4x Dieffenbachia Compacta Close-up
Lengte check
Een dief van je hart

Mocht je je afvragen waar de naam ‘Dieffenbachia’ vandaan komt, deze plant is vernoemd naar een Weense hoftuinier die niemand minder diende dan prinses Sissi! Heeft deze tuinier de plant ook echt ontdekt? Nee, maar de naam klinkt wel leuk.

In de volksmond is de naam verbasterd naar ‘Dief van Bagdad’, maar het enige wat deze plant zal stelen is je hart. De bladeren van deze Dieffenbachia zijn wit tot groen gekleurd met donkergroene randen en vlekken. Vanaf het moment dat je deze plant in huis haalt is het gedaan met alle schadelijke stoffen die in je huis rondhangen. De Dieffenbachia is namelijk sterk luchtreinigend en neemt ze allemaal te grazen.

Waar deze plant veel van nodig heeft is water. Deze dief houdt van veel drinken! Zorg ervoor dat de grond altijd een beetje vochtig is, zonder dat er een laagje water blijft staan. Meestal is één keer per week water geven voldoende. Bij het zoeken van een geschikte plek hoef je er alleen op te letten dat de Dieffenbachia in het licht staat, zonder direct zonlicht!

100% beveelt deze plant aan

Bekijk 1 review
Veel water nodig
Sterk luchtreinigend
Lichte plek, geen directe zon
Giftig voor huisdieren
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 30 cm
12 cm
2425 incl. BTW
Op voorraad
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom