Ga naar hoofdinhoud
4x Ficus Green Kinky transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte28 cm
4x Ficus Green Kinky
4x Ficus Green Kinky
4x Ficus Green Kinky Vooraanzicht
4x Ficus Green Kinky Schuinaanzicht
4x Ficus Green Kinky Bovenaanzicht
Lengte check
Groen kwartet

Maak kennis met de Ficus Green Kinky, een samenstelling van vier compacte plantjes die je een instant groene oase geven. Ze zijn klein, maar hun vermogen om een ruimte te transformeren is groot. Afkomstig uit Australië en Azië, zijn ze aangepast aan een verscheidenheid aan omstandigheden, wat ze een uitstekende keuze maakt voor de beginnende plantenbezitter.

Je Ficus-vierling houdt van een heldere plek met indirect zonlicht. Eenmaal gesetteld, geven ze de voorkeur aan stabiliteit – dus het is het beste om ze op één plek te laten. Als het op water aankomt, houden ze van consistentie. Houd de grond vochtig, maar niet doorweekt, en zorg ervoor dat de kluit niet uitdroogt.

Vaak water nodig
Sterk luchtreinigend
Geniet van indirect zonlicht
Giftig voor huisdieren
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 28 cm
12 cm
2425 incl. BTW
Op voorraad
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom