Ga naar hoofdinhoud

Aechmea Pepita (Elegant Flames)

Aechmea Pepita transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte45 cm
Aechmea Pepita
Aechmea Pepita
Aechmea Pepita Blad
Lengte check
Vlammen van Verwondering

Zeg hallo tegen deze kleurrijke krachtpatser! Hij laat zijn tropische roots zien met majestueuze bloemen die in prachtige kleuren opbloeien. De speerachtige vormen van zijn bloemen getuigen van zijn sterke karakter - een hint naar zijn naam, die uit het Grieks komt en "speer" betekent. Deze veelzijdige plant is een lid van een familie die je overal in Zuid-Amerika kunt vinden, van Mexico tot het Caribisch gebied.

Hij is niet alleen mooi om te zien, maar ook makkelijk in de verzorging. Deze plant heeft graag een lichte standplaats, maar vermijd de volle zon. En hoewel veel van zijn familieleden water in hun rozet prefereren, houdt deze plant meer van water via de potgrond. Zorg ervoor dat de kluit lichtvochtig is, maar vermijd een voetbad. Droge lucht? Geen probleem, een nevelbeurt met de plantenspuit doet wonderen. Eens in de drie weken wat plantenvoeding houdt zijn bloei mooi en rijk.

Veel water nodig
Niet luchtreinigend
Indirect licht
Giftig voor huisdieren
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 45 cm
12 cm
2725 incl. BTW
Op voorraad
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom