Ga naar hoofdinhoud
Aeschynanthus Japhrolepis transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte40 cm
Aeschynanthus Japhrolepis
Aeschynanthus Japhrolepis
Aeschynanthus Japhrolepis Close-up
Lengte check
Rood van schaamte

Mocht je deze naam nou net niet lekker over je tong vinden rollen, dan kun je deze plant altijd bij haar bijnaam noemen: de lipstickplant of ‘bloem der schaamte’. Deze bijnamen heeft hij gekregen vanwege zijn mooie rode bloemen, die pas laat bloemen. Bijna alsof ze zich schamen ;)

Er zijn verschillende soorten Aeschynanthus, allemaal net even anders. Hij komt oorspronkelijk uit Zuidoost Azië en hangt daar in de oerwouden. De bladeren hangen veelvuldig over de zijkanten van de pot heen en zijn een prachtige lichtgroene kleur.

De Aeschynanthus kan op veel plekken overleven, maar ze houdt niet van een plekje in de volle zon. Deze plant vindt regelmatig water wel heel erg fijn. Met zo weinig verzorging en zo’n prachtig uiterlijk is het geen wonder dat de Aeschynanthus één van de meest populaire hangplanten is.

Veel water nodig
Nee
Veel licht, geen felle zon
Niet giftig
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 40 cm
17 cm
3500 incl. BTW
Beschikbaar vanaf 30-12-2024
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom