Ga naar hoofdinhoud
Aeschynanthus transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte30 cm
Aeschynanthus
Aeschynanthus
Aeschynanthus Unique selling point
Lengte check
Swingend Groen

Hang een stukje tropen in je interieur met deze unieke, groene schoonheid. De Aeschynanthus, ook bekend als 'lippenstiftplant' is een levendige, groene blikvanger die zich thuis voelt in de handgemaakte kokosbol waarin hij wordt geleverd. Met zijn helder gekleurde bladeren en opvallende bladtekeningen is hij een echte individualist onder de hangplanten!

De verzorging van deze plant is eenvoudig en direct. Hij heeft regelmatig water nodig, maar niet te veel. Een lichte hangplaats, zonder direct zonlicht, is ideaal.

Veel water nodig
Nee
Veel licht, geen felle zon
Niet giftig
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 30 cm
17 cm
4350 incl. BTW
Op voorraad
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom