Ga naar hoofdinhoud
Alocasia Cucullata transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte110 cm
Alocasia Cucullata
Alocasia Cucullata
Alocasia Cucullata Blad
Lengte check
Voor de jungle in jou

Ervaar de groene symfonie van de natuur met de Alocasia Cucullata, een plant die in je huis de sfeer van een weelderige, tropische jungle oproept. De grote, glanzende, hartvormige bladeren zijn een spektakel om te zien en de plant kan uitgroeien tot een aanzienlijke grootte, waardoor hij perfect is voor grote ruimtes.

Hoewel het een statement plant is, is de Alocasia Cucullata niet veeleisend. Hij heeft helder, indirect zonlicht nodig en houdt van regelmatig water, maar zorg ervoor dat de grond niet te nat wordt om wortelrot te voorkomen. Een beetje extra vochtigheid zal ook gewaardeerd worden, dus vergeet niet af en toe te vernevelen!

Veel water nodig
Licht luchtzuiverend
Geniet van indirect zonlicht
Giftig voor huisdieren
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 65 cm70 cm80 cm130 cm
24 cm
5900 incl. BTW
Beschikbaar vanaf 30-12-2024
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom