Ga naar hoofdinhoud
Alocasia Cucullata transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte130 cm
Alocasia Cucullata
Alocasia Cucullata
Lengte check
Groene charmeur

Betreed de verborgen wereld van de tropische bossen met deze mysterieuze schoonheid. Haar grote, hartvormige bladeren en elegante groei maken haar een absolute eyecatcher. De plant waar we het over hebben, is natuurlijk de Alocasia Cucullata.

Deze plant is een majestueuze toevoeging aan je interieur, en ondanks haar exotische oorsprong is ze makkelijk te verzorgen. Zorg voor veel indirect licht en houd de grond licht vochtig. Vergeet ook niet om de luchtvochtigheid te verhogen door regelmatig te vernevelen!

Vaak water nodig
Licht luchtzuiverend
Indirect licht
Giftig voor huisdieren
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 65 cm70 cm80 cm
35 cm
8225 incl. BTW
Tijdelijk niet leverbaar
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom