Ga naar hoofdinhoud
Alocasia Cucullata transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte65 cm
Alocasia Cucullata
Alocasia Cucullata
Alocasia Cucullata Blad
Lengte check
Olifant in huis

De Alocasia Cucullata staat voornamelijk bekend om de grote puntige bladeren. Ze zijn felgroen en hebben een mooie glans. In Zuidoost Azië worden de bladeren gebruikt als om te schuilen voor de regen. Ze kunnen namelijk wel een meter lang worden! De Alocasia staat dan ook wel bekend als ‘Olifantsoor’.

Als je op zoek bent naar een tropische verschijning voor jouw urban jungle, dan ben je bij de Alocasia aan het juiste adres. Deze tropische verschijning houdt van een constant vochtige grond, zonder dat de wortels onder water staan. Zet haar daarnaast op een plek met veel indirect licht en ze is helemaal happy. De olifantsoor zal altijd naar de zon toe groeien, dus het is een idee om haar af en toe een beetje bij te draaien. Zo krijgen alle kanten kans om te groeien!

Vaak water nodig
Licht luchtzuiverend
Indirect licht
Giftig voor huisdieren
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 65 cm
19 cm
2875 incl. BTW
Tijdelijk niet leverbaar
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom