Ga naar hoofdinhoud
Alocasia Cucullata transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte80 cm
Alocasia Cucullata
Alocasia Cucullata
Alocasia Cucullata Blad
Lengte check
Jungle Jazz

Het is groen, glanzend en gegarandeerd geen druppelaar! De Alocasia Cucullata, ook wel bekend als Boeddha's Hand, heeft zijn naam te danken aan zijn unieke, hartvormige bladeren die doen denken aan een hand in meditatie. Deze plant is meer dan alleen een prachtig uitzicht; hij heeft een rijke geschiedenis in de traditionele Chinese geneeskunde en wordt vaak gezien als een brenger van geluk in boeddhistische tempels.

De verzorging van deze plant is eenvoudig. Hij houdt van een plekje met helder, gefilterd zonlicht en waardeert een wekelijkse watergift. Maar let op: overbewatering kan leiden tot onnodige problemen, dus wacht tot de bovenste paar centimeter van de aarde droog is voordat je hem weer water geeft.

Vaak water nodig
Licht luchtzuiverend
Indirect licht
Giftig voor huisdieren
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 65 cm70 cm80 cm
21 cm
3800 incl. BTW
Op voorraad
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom