Ga naar hoofdinhoud
Alocasia Cucullata transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte70 cm
Alocasia Cucullata
Alocasia Cucullata
Lengte check
Pijlvormige Pracht

Wie zegt dat een groene vriend niet verfijnd kan zijn? Maak plaats voor onze Alocasia, ook bekend als de Chinese Taro, een charmante plant met pijlvormige bladeren die net zo groen zijn als je duim. Maar wacht, er is meer. Deze plant heeft de gracieuze gewoonte geen waterdruppels te vormen aan de punten van zijn bladeren. Ja, je hoorde het goed. Geen verrassingsplasjes op je vloer!

Zorg voor je nieuwe kamergenoot is eenvoudig. Geef hem een lekker warm en vochtig plekje, zoals een zomerdag aan het strand maar zonder de felle zon. En als het om water gaat, wees dan regelmatig maar niet overdreven. Zorg ervoor dat de bovenste paar centimeter grond tussen waterbeurten door droogt, en je zit gebakken.

Vaak water nodig
Licht luchtzuiverend
Indirect licht
Giftig voor huisdieren
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 65 cm70 cm80 cm
17 cm
3200 incl. BTW
Op voorraad
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom