Ga naar hoofdinhoud
Alocasia Portadora transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte120 cm
Alocasia Portadora
Alocasia Portadora
Alocasia Portadora Blad
Lengte check
Grote groene golfer

Als een surfer die door de branding danst, heeft de Alocasia Portadora, beter bekend als Olifantsoor, bladeren die sierlijk golven. Ze lijken te wiegen op de ritme van de wind. Met zijn grote, stevige en glanzende bladeren brengt hij de natuurlijke dynamiek van de buitenwereld naar binnen. Hij is robuust, maar ook elegant. Oorspronkelijk komt hij uit de tropische regenwouden van Zuidoost-Azië, maar hij voelt zich ook thuis in jouw woonkamer!

Om deze groene vriend in topconditie te houden, is een beetje aandacht nodig. Geef hem regelmatig water, maar zorg ervoor dat zijn potgrond niet doordrenkt raakt. Hij houdt van een plekje met indirect zonlicht, dus zet hem niet recht onder de felle middagzon. Teveel direct zonlicht kan zijn mooie bladeren beschadigen.

Vaak water nodig
Sterk luchtzuiverend
Indirect zonlicht
Giftig voor huisdieren
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 80 cm90 cm120 cm
35 cm
8300 incl. BTW
Op voorraad
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom