Ga naar hoofdinhoud
Alocasia Portadora transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte80 cm
Alocasia Portadora
Alocasia Portadora
Alocasia Portadora Blad
Lengte check
Een plant zo sterk als een olifant

De Alocasia Portadora laat met zijn grote olifanten bladeren geen enkele druppel vallen op de vloer, nooit meer schoonmaken dus. Deze exotische, fel groene, glanzende bladplant is een merkwaardige aanwinst voor jouw persoonlijke jungle. Met deze plant zal je al jouw gasten bij binnenkomst meteen omver blazen. De bladeren van de Alocasia gaan slap hangen als je deze te weinig water geeft dus hou er rekening mee dat je deze sterke groene vriend niet slap maakt. De plant houdt ervan om tochtvrij te staan en in een vochtige grond, daar moet ook goed opgelet worden.

Vaak water nodig
Sterk luchtzuiverend
Indirect licht
Giftig voor huisdieren
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 80 cm90 cm120 cm
21 cm
3200 incl. BTW
Op voorraad
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom