Ga naar hoofdinhoud
Alocasia Wentii transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte65 cm
Alocasia Wentii
Alocasia Wentii
Alocasia Wentii Blad
Lengte check
De oren van een olifant zijn er niks bij

Mocht het buiten opeens gaan regen en je hebt geen paraplu bij de hand, dan kun je altijd één van de bladeren van de Alocasia gebruiken. Dat is althans wat ze in Zuidoost-Azië doen als er plotseling een stortbui losbarst. De bladeren kunnen namelijk wel tot een meter lang worden. Het is dan ook geen wonder dat ze de naam ‘Olifantsoor’ draagt.

Hou de grond ten alle tijde vochtig, maar voorkom natte wortels. In de tropische wouden van Azië is de luchtvochtigheid een stuk hoger. De Alocasia vindt het dan ook heel fijn als ze elke week een sproeibeurt krijgt. Ongewenste gasten als luizen en spint krijgen hierdoor ook geen kans om te nestelen. Als de bladeren opeens water op de grond druppelen, maak je geen zorgen. Dit betekent juist dat de plant gezond is!

Als de Alocasia ergens van houdt, dan is het wel van zonlicht. Hoe meer hoe beter! Ze groeit ook naar de zon toe, dus af en toe een beetje draaien is geen slecht idee. Zo krijgen alle kanten van de plant de kans om lekker in het zonnetje te staan.

Regelmatig water nodig
Licht luchtzuiverend
Lichte plek
Giftig voor huisdieren
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 65 cm70 cm
19 cm
2875 incl. BTW
Op voorraad
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom