Ga naar hoofdinhoud
Alocasia Wentii transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte70 cm
Alocasia Wentii
Alocasia Wentii
Lengte check
De olifant in de kamer

Deze kamerplant met zijn enorme pijlvormige bladeren zorgt voor een jungle sfeer in je woonkamer. De jongere bladeren zijn lichter van kleur dan de oudere bladeren, wat een mooi contrast geeft. En wacht tot je de onderkant van de bladeren ziet - ze zijn donkerrood! Met zijn indrukwekkende uiterlijk, is deze plant een waar statement in elke ruimte.

Het is een beetje een diva. Verzorging is een fluitje van een cent als je eenmaal de kneepjes kent. Onze Alocasia Wentii houdt van een zonnige plek, maar niet direct in de zon. En hoewel deze plant van een drankje houdt, is hij geen grootverbruiker - kleine, frequente slokjes zijn beter dan een grote plens in één keer. Vermijd tocht, want deze junglebewoner houdt van warmte.

Vaak, in kleine beetjes
Sterk luchtreinigend
Geen directe zon
Giftig voor huisdieren
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 65 cm70 cm
24 cm
4350 incl. BTW
Op voorraad
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom