Ga naar hoofdinhoud
Aloë Vera transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte35 cm
Aloë Vera
Aloë Vera
Lengte check
Oase van kracht

Haal de kracht van de natuur in huis met de Aloë vera. Deze vetplant, met zijn dikvlezige blauwgroene bladeren die spits omhoog wijzen, is een statement op zich. Het is een oersterke plant die niet alleen in je woonkamer zal overleven, maar ook zal schitteren.

De Aloë vera vraagt weinig van je. Hij is tevreden met weinig water en houdt van een plekje waar hij kan genieten van indirect zonlicht. Maar wees gerust, hij zal je niet veroordelen als je hem een keer vergeet water te geven.

Zelden water nodig
Luchtreinigend
Houdt van indirect zonlicht
Niet giftig
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 35 cm55 cm60 cm65 cm
11 cm
2100 incl. BTW
Op voorraad
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom