Ga naar hoofdinhoud
Aloë Vera transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte65 cm
Aloë Vera
Aloë Vera
Lengte check
Een verzorgende vriend

Deze verzorgende vriend staat al jaren bekend om zijn geneeskrachtige werking. De Aloë Vera heeft bijzondere bladeren waar helende sappen in verstopt zitten. Deze sappen hebben een desinfecterende werking en worden gebruikt om wonden mee te verbinden, om brandplekken te verlichten en zelfs gewoon om te drinken. Een ontzettend verzorgende vriend dus. De Aloë Vera komt van ver, helemaal vanuit het Midden-oosten. De Aloë is goed bestand tegen lange periodes van droogte, want de bladeren kunnen water opslaan. Veel water heeft deze plant dus niet nodig. De Aloë Vera is tenslotte een succulent. Pas als de aarde helemaal droog is heeft deze plant nieuw drinken nodig.

Weinig water nodig
Luchtreinigend
In de volle zon
Niet giftig
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 35 cm55 cm60 cm65 cm
25 cm
5125 incl. BTW
Op voorraad
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom