Ga naar hoofdinhoud
Polyscias Aralia Ming transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte90 cm
Polyscias Aralia Ming
Polyscias Aralia Ming
Lengte check
Schuilen in de schaduw

Een aandachtstrekker if there ever was one! Met haar vrolijke kleine blaadjes en struikachtige uiterlijk is deze plant een echte eyecatcher. De Aralia heeft wat de verzorging betreft een paar eisen; ze houdt namelijk niet van direct zonlicht of droge lucht. Daarnaast wordt een te natte grond ook niet gewaardeerd. We raden aan om kleine beetjes water te geven zodat de potgrond licht vochtig blijft.

De Polyscias is overgebracht uit Afrika, Azië en eilanden uit de Stille Oceaan. Ze is dus gesteld op warmere temperaturen. Polyscias betekent ‘veel schaduw’ in het Grieks. Dit lijkt tegenstrijdig, maar de naam doelt niet op de lichtbehoefte van de plant, maar betekent juist dat ze veel schaduw biedt. Door haar enorme hoeveelheid bladeren is dit een ideale plant om beschutting onder te zoeken. In Nederland hebben we echter over het algemeen meer behoefte aan de zon, dus gebruiken we deze plant maar als decoratie.

100% beveelt deze plant aan

Bekijk 1 review
Veel water nodig
Licht luchtzuiverend
Indirect licht, geen volle zon
Niet giftig
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 90 cm
24 cm
5125 incl. BTW
Op voorraad
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom