Ga naar hoofdinhoud
Areca Dypsis transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte50 cm
Areca Dypsis
Areca Dypsis
Areca Dypsis Blad
Lengte check
Gouden dagen

Wist je dat palmen groeien in bosjes en ook zo worden aangeboden als kamerplant? De palm bestaat dus vaak uit meerdere palmpjes bij elkaar, zo ook de Goudpalm. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd en daarom zul je met de Goudpalm gouden dagen beleven!

De Areca Dypsis, ook wel Goudpalm genoemd, komt oorspronkelijk van het eiland Madagaskar. Over de jaren heen is de Goudpalm bijna uit het wild verdwenen, maar gelukkig houden wij ze als mensheid nog levende in onze huiskamers. Zorg voor een grond die altijd lichtvochtig is en zet de palm op een plek met veel indirect zonlicht: op die manier houden wij de Goudpalm nog lang bij ons!

Veel water nodig
Sterk luchtzuiverend
Indirect zonlicht
Niet giftig
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 50 cm
14 cm
2425 incl. BTW
Tijdelijk niet leverbaar
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom