Ga naar hoofdinhoud
Areca Palm transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte100 cm
Areca Palm
Areca Palm
Areca Palm Blad
Lengte check
Groen Privacy Schild

Creëer je eigen oase van rust en privacy met de Areca Palm. Deze prachtige, snelgroeiende palm is een lust voor het oog met zijn elegante, veerachtige bladeren en zilvergroene stam.

Bij de verzorging van de Areca Palm is het belangrijk om te onthouden dat hij houdt van vochtige grond en een consistente watergift. In de winter heeft hij liever eens per week water, en in de zomer twee keer per week. Kleine, regelmatige beetjes water zijn beter dan een grote hoeveelheid ineens. Controleer altijd of de grond vochtig is voordat je water geeft. En om deze palm echt gelukkig te maken, sproei hem dan dagelijks, vooral in de winter. Deze palm houdt van veel licht, maar niet van direct zonlicht. Een plaats voor een raam op het noorden is ideaal. Als dat niet mogelijk is, zorg er dan voor dat de Areca Palm ongeveer drie meter van een raam op het zuiden staat om overmatige blootstelling aan de zon te voorkomen.

Regelmatig water nodig
Sterk luchtreinigend
Houdt van indirect licht
Niet giftig
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 45 cm50 cm65 cm90 cm100 cm110 cm120 cm
21 cm
4350 incl. BTW
Op voorraad
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom