Ga naar hoofdinhoud
Areca Palm transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte120 cm
Areca Palm
Areca Palm
Areca Palm Blad
Lengte check
Tropische windvlaag

Ben je op zoek naar een tropische touch voor je woonkamer? Maak kennis met de Areca Palm. Deze palmsoort, afkomstig uit de tropische bossen van de Filipijnen, Maleisië en India, brengt een sfeer van natuurlijke rust in je huis. Bekend om zijn frisse, veerachtige bladeren, is de Areca Palm een levendige toevoeging aan je groene hoekje.

De verzorging van de Areca Palm is eenvoudig. Het houdt van een consistent vochtige grond zonder in een plas water te staan. Geef het bij voorkeur eens per week water in de winter en twee keer per week in de zomer. Regelmatig kleine beetjes water is de voorkeur. Deze palm is ook dol op een verfrissende spray, dus sproei het liefst dagelijks, vooral in de winter als de kachel aan staat.

Veel water nodig
Sterk luchtreinigend
Indirect zonlicht
Niet giftig
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 45 cm50 cm65 cm90 cm100 cm110 cm120 cm
24 cm
6100 incl. BTW
Op voorraad
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom