Ga naar hoofdinhoud

Aspidistra (Kwartjesplant)

Aspidistra transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte70 cm
Aspidistra
Aspidistra
Lengte check
De groene doorzetter

Laat je verleiden door de Aspidistra, de kwartjesplant met een kalmerende charme. Deze plant is als een ware zen-meester, een baken van rust en wijsheid in jouw drukke leven. Zijn onderhoudsvriendelijke karakter maakt het gemakkelijk om van zijn gezelschap te genieten zonder al te veel zorgen.

De Aspidistra is met zijn sierlijke, leerachtige bladeren een verrijking voor iedere leefruimte. Deze plant heeft niet alleen een kalmerend effect, maar is ook een subtiele blikvanger die een harmonieuze sfeer creëert. Verwelkom de Aspidistra in je huis en laat je betoveren door de rust en balans die hij met zich meebrengt.

Weinig water nodig
Niet luchtreinigend
Weinig licht nodig
Niet giftig
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 60 cm70 cm
17 cm
4350 incl. BTW
Op voorraad
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom