Ga naar hoofdinhoud

Aspidistra (Kwartjesplant)

Aspidistra transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte85 cm
Aspidistra
Aspidistra
Aspidistra Met verzenddoos
Lengte check
Trouw en veerkrachtig

De Aspidistra, ook wel bekend als de kwartjesplant, is een toonbeeld van trouw en veerkracht. Het is de perfecte groene metgezel die naast je staat, zelfs als het leven hectisch wordt. Samen met deze charmante plant geef je elke ruimte een gezellige en warme uitstraling! Oorspronkelijk uit de bergachtige gebieden van Taiwan en China, leidt de Aspidistra een bescheiden bestaan als bodembedekker. Maar geef deze bescheiden plant een plaatsje in jouw huis of kantoor en hij zal zich ontplooien tot een prachtig groene aanwinst. Met wat aandacht en zorg zal de kwartjesplant groeien en floreren als nooit tevoren.

100% beveelt deze plant aan

Bekijk 2 reviews
Weinig water nodig
Niet luchtreinigend
Weinig licht nodig
Niet giftig
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 60 cm70 cm
19 cm
4650 incl. BTW
Beschikbaar vanaf 30-12-9999
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom