Ga naar hoofdinhoud
Calamondin transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte45 cm
Calamondin
Calamondin
Lengte check
Voor in de fruitmand

In het voorjaar prachtige, witte bloemen met een zoete geur en in de zomer een bom van oranje vrolijkheid: de mandarijnenboom vrolijkt elke huiskamer of tuin op! Als hij genoeg licht krijgt en er het hele jaar voldoende aandacht voor hem is geweest, kan het zelfs zo zijn dat je er een sappige mandarijn voor terugkrijgt. Daar pluk jij de vruchten van!

De Calamondin, oftewel mandarijnenboom, is vooral te vinden in Spanje en Portugal. Het is dus een echte zonaanbidder. Van al die hittegolven tegenwoordig word jij niet vrolijk, maar de mandarijnenboom daarentegen snakt ernaar. Hoe meer zon, hoe sappiger zijn vruchten. Dit is er dus eentje voor in de boek.. ehh fruitmand!

100% beveelt deze plant aan

Bekijk 1 review
Gemiddeld water nodig
Licht luchtzuiverend
Veel zonlicht
Giftig voor huisdieren
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 45 cm
15 cm
3900 incl. BTW
Tijdelijk niet leverbaar
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom