Ga naar hoofdinhoud
Calamondin transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte80 cm
Calamondin
Calamondin
Calamondin Vooraanzicht
Lengte check
Daar pluk je de vruchten van

Op de zonnige bodem van Spanje en Portugal groeit deze kleurrijke kamerplant genaamd de Calamondin, beter bekend als de mandarijnboom. Van zonlicht kan ze dan ook niet genoeg krijgen. In de lente en zomer kan ze zelfs buiten staan. Een heerlijk zoete mandarijn in de fruitmand, vers uit eigen tuin. Met de Calamondin zou het zomaar kunnen! Deze tropische boom geeft ‘s zomers nogal eens heuse mandarijnen. Een echte eyecatcher, al is het alleen maar voor de kleur.

Om al die heerlijke vruchten te laten groeien heeft ze natuurlijk een flinke hoeveelheid water nodig. Dat kan verschillen van één keer per week tot om de dag. Je kan het zelf inschatten door regelmatig te voelen of de grond nog vochtig is. Wil je deze plant puur voor de sier? Ze geurt heerlijk en ze kan in de warmere maanden ook nog gaan bloeien. Voor ieder wat wils!

50% beveelt deze plant aan

Bekijk 2 reviews
Gemiddeld water nodig
Licht luchtzuiverend
Veel zonlicht
Giftig voor huisdieren
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 45 cm65 cm80 cm85 cm
22 cm
6100 incl. BTW
Op voorraad
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom