Ga naar hoofdinhoud
Calamondin transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte85 cm
Calamondin
Calamondin
Lengte check
Zomerse vruchten

Een mandarijnboom in je huis. Wie heeft daar niet van gedroomd? Met een beetje liefde en aandacht geeft ze je misschien wel de perfecte mandarijn voor in je fruitschaal. Deze tropische boom komt uit plekken als Spanje en Portugal en houdt dus wel van een beetje zon. Direct of indirect zonlicht, de Calamondin neemt het allemaal met liefde op. Je kan deze zonaanbidster zelfs buiten neer zetten! Natuurlijk wel alleen als de zon een beetje lekker schijnt ;)

Om de bekende vruchten te kunnen laten groeien heeft ze natuurlijk een goede hoeveelheid water nodig. Check dan ook altijd of de grond nog vochtig is en geef zonodig nog wat water. Meestal is het in de winter eens per week, maar dat kan ‘s zomers wel vaker. Ook een regelmatige sproeibeurt is bij de Calamondin geen overbodige luxe. Hiermee haal je de stof en eventueel ongedierte weg.

Naast dat je de vruchten los kan eten, kun je ze ook verwerken in gerechten of likeuren. Als je de Calamondin alleen voor de sier wilt, ze geeft ook nog eens een heerlijke geur af. Mogelijkheden genoeg!

100% beveelt deze plant aan

Bekijk 1 review
Gemiddeld water nodig
Licht luchtzuiverend
Veel zonlicht
Giftig voor huisdieren
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 45 cm65 cm80 cm85 cm
22 cm
5900 incl. BTW
Op voorraad
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom