Ga naar hoofdinhoud
⚠️ Bestelpauze: de webshop is tijdelijk gesloten – lees hier meer.
Calathea Flamestar transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte70 cm
Calathea Flamestar
Calathea Flamestar
Calathea Flamestar
Lengte check
In vuur en vlam

Met deze vurige Calathea in huis heb je een echte aandachtstrekker aan de haak geslagen. De bladeren hebben een puntige ovale vorm en zijn versierd met diverse patronen en tekeningen. Als het niet de bladeren zijn die jou opvallen, dan zullen de kleuren dat zeker wel doen. Die lopen uiteen van donker- tot lichtgroen met een paarse onderkant. ‘s Avonds vouwt ze haar bladeren dicht waardoor deze zichtbaar wordt. Bij de meeste Calathea-planten is dit proces aanwezig.

Voor de verzorging van de Calathea moet je rekening houden met een goede dosis aan indirect zonlicht en regelmatig wat water. Ze houdt van warme temperaturen waar ze gewend aan is doordat ze uit de regenwouden van Brazilië komt. Ze is bovendien niet giftig voor kinderen of huisdieren. Voor deze vlammende plant is luchtvochtigheid misschien nog wel het belangrijkste. In het regenwoud ligt deze een stuk hoger dan in ons kikkerlandje. Let op signalen die de Calathea afgeeft zoals bruine randen of slap hangende bladeren. Dan weet je dat ze misschien water of een plantenspuit nodig heeft!

Gemiddeld water nodig
Luchtreinigend
Indirect licht
Niet giftig
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 70 cm
19 cm
2975 incl. BTW
Beschikbaar vanaf 30-12-2024
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom