Ga naar hoofdinhoud
Calathea Medaillon transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte60 cm
Calathea Medaillon
Calathea Medaillon
Calathea Medaillon
Lengte check
Onvermoeibare Danser

De Calathea Medaillon is een verbazingwekkend groene vriend, met een geweldige eigenschap: afhankelijk van de hoeveelheid licht in de kamer, bewegen de bladeren gedurende de dag omhoog of omlaag. Deze plant, die oorspronkelijk uit tropische gebieden komt, geeft je een kijkje in de jungle zonder dat je de stad uit hoeft. En wees niet bang, deze variant is een van de minst veeleisende Calathea's en heeft dus niet het divagedrag dat je misschien verwacht van zo'n bijzondere plant.

De verzorging van de Calathea Medaillon is vrij eenvoudig. Ze houdt van licht vochtige maar goed doorlatende grond en heeft een voorkeur voor indirect zonlicht. Als het op water geven aankomt, laat de Medaillon je niet in de steek als je een keer vergeet water te geven. Maar laat haar niet volledig uitdrogen, ze houdt van haar grond een beetje vochtig.

Gemiddeld water nodig
Luchtreinigend
Veel licht, maar niet directe zon
Niet giftig
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 60 cm70 cm
17 cm
3325 incl. BTW
Op voorraad
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom