Ga naar hoofdinhoud
Calathea Medaillon transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte80 cm
Calathea Medaillon
Calathea Medaillon
Lengte check
Diva in de dop

De Calathea is met recht een diva in de dop te noemen. In elke huiskamer zijn alle ogen altijd op haar gericht. Bladeren vol verschillende patronen, kleuren en vormen: daar kan niemand toch omheen?

De Calathea komt uit Brazilië en groeit daar vooral op schaduwplekken. Bij deze diva is balans het sleutelwoord: zonlicht, maar niet te veel. Lichtvochtige grond, maar geen moeras. Probeer goed naar haar te luisteren en naar haar lichaamstaal te kijken, die laat zien welke verzorging ze nodig heeft. Ze is wat veeleisend, maar heeft voordat je naar bed gaat nog een verrassing voor je in petto. Elke avond sluit ze haar bladeren en krijg je de prachtige, dieppaarse onderkant te zien! Als dat niet voor mooie dromen zorgt...

Gemiddeld water nodig
Luchtreinigend
Veel licht, maar niet directe zon
Niet giftig
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 60 cm70 cm
27 cm
6675 incl. BTW
Beschikbaar vanaf 29-02-2024
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom