Ga naar hoofdinhoud
Calathea Orbifolia transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte45 cm
Calathea Orbifolia
Calathea Orbifolia
Lengte check
Groen Streepje voor

Wat een stoere plant is dit, hé? Met bladeren zo groen dat ze bijna licht geven en die coole mintgroene strepen eroverheen. Dit is geen plant die zich op de achtergrond houdt. En het leukste is, dit groene beestje is eigenlijk een beetje een nachtuil. 's Avonds vouwt hij zijn bladeren op, alsof hij even een tukje doet. Dan, als de zon opkomt, worden de bladeren weer ontvouwd. Een boeiend schouwspel om te zien!

Maar wat houdt het in om zo'n flamboyante vriend in huis te hebben? Eigenlijk is het niet zo moeilijk, zolang je maar twee dingen onthoudt. Hij is een beetje dorstig en staat niet graag in de volle zon. Geef hem dus regelmatig een flinke scheut water, en zet hem niet direct voor het raam. Een plekje waar hij kan genieten van het licht zonder de volle laag te krijgen, is perfect.

Drinkt regelmatig
Luchtreiniger
Houdt van halfschaduw
Niet giftig
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 45 cm50 cm
14 cm
2725 incl. BTW
Op voorraad
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom