Ga naar hoofdinhoud
Calathea Orbifolia transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte50 cm
Calathea Orbifolia
Calathea Orbifolia
Lengte check
Pauw onder de Planten

Met zijn felle groene kleur en karakteristieke mintgroene strepen is deze plant een echte stijlicoon. Hij is niet bang om op te vallen en voegt een levendig element toe aan elk interieur. En wist je dat deze plant 's nachts zijn bladeren sluit om ze bij het eerste daglicht weer te openen? Een beetje zoals een pauw zijn veren toont!

Het verzorgen van deze plant is vrij eenvoudig. Geef hem regelmatig water, maar let op dat de grond niet te nat wordt. Een lichte plek uit de directe zon is perfect. En het beste van alles? Deze plant is ook nog eens een pro in het zuiveren van de lucht!

Houdt van regelmatige water
Natuurlijke luchtverfrisser
Licht, geen volle zon
Niet giftig
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 45 cm50 cm
17 cm
3800 incl. BTW
Op voorraad
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom