Ga naar hoofdinhoud
Calathea Rufibarba transparant vooraanzicht
Lengte170 cm
Linda, 170 cm hoog
Lengte60 cm
Calathea Rufibarba
Calathea Rufibarba
Lengte check
Fluweelzachte blikvanger

De Calathea Rufibarba is een lust voor het oog. Deze Braziliaanse schoonheid heeft langwerpige bladeren die fluweelachtig aanvoelen, met een prachtige donkergroene kleur boven en een opvallende paarse kleur aan de onderkant. Ze is niet alleen een lust voor het oog, maar ook voor de neus, met een subtiele, frisse geur. Een hele goede optie als je een exotische flair wil toevoegen aan je woonruimte.

Qua verzorging is de Rufibarba een beetje een prinses. Ze houdt van een constante vochtigheid, maar zonder dat haar wortels in het water blijven staan. Zoek voor haar een plekje met veel helder indirect of gefilterd zonlicht, om de delicate bladeren niet te beschadigen.

Regelmatig water
Krachtige luchtreiniger
Houdt van indirect zonlicht
Niet giftig
Lengte

De minimale lengte van de plant inclusief kweekpot in centimers.

: 60 cm
17 cm
3325 incl. BTW
Op voorraad
  • Gratis verzonden vanaf €35 (anders €2,95)
  • Rechtstreeks van de kweker, in 2–3 werkdagen geleverd
  • Voor elke gekochte plant, planten wij een boom
Vers van de kweker.

Jouw plant wordt altijd direct vanaf de kweker verzonden. Met strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat jouw plant goed wordt afgeleverd en klaar is om zijn vleugels…eeuh…bladeren te spreiden.

Vers van de kweker
Veilige verzending
Stevig verpakt.

Om er voor te zorgen dat jouw plant netjes wordt afgeleverd, gebruiken we een speciaal ontwikkelde verpakking die ervoor zorgt dat jouw plant onderweg niets overkomt.

Plant een boom.

Voor elke verkochte kamerplant planten wij met onze partner One Tree Planted een boom. Zo maken we de wereld een beetje groener en verminderen we de CO2 uitstoot.

Koop een plant, plant een boom